Nyheder

 

Februar 2023: Skobænk

Jeg har tegnet på den længe, og leget med forskellige samlinger, og hvordan den skulle produceres i praksis. Nu er den endelig  klar. En solid skobænk, der kan holde i årtier, forhåbentlig generationer. Jeg håber, at du kan lide dens snit og design. Find den her.

  

September 2022: Spirevase til agern

At se et agern spire og vokse er fantastisk!

Så nu har jeg i et samarbejde med BLÆS // Reffen Glass Studio, fået lavet en fin lille  agernvase, som er blæst i genbrugsglas. Find den her i butikken.

Så hvis du finder et agern i skoven, så tag det med hjem og se det vokse i vasen. Når det så er stort nok, så kan du plante det ud.


 

Maj 2022: Nyt produkt - Lille hyldetræ

Jeg har et stykke tid haft lyst til at lave endnu en hylde af de lidt større. Og nu er den - jeg håber, at du kan lide den.

Det Lille hyldetræ findes i butikken her.

 

 

April 2022: Årets donation til Den Danske Naturfond

Så er der afregnet for 2021 til Den Danske Naturfond med henblik på udlægning af urørt skov. Tak for alle jeres bestillinger, der har gjort det muligt!

Den Danske Naturfond

 

Marts 2022: Artikel om HJULER DESIGN på SoloCEO.dk

SoloCEO.dk har skrevet en fin artikel om mig og HJULER DESIGN, og hvordan det sådan rigtigt startede. 

Hjuler.Design på SoloCEO.dk

 

Maj 2021: Nyt produkt - Stor amagerhylde

Den første amagerhylde, jeg tegnede, havde tre hylder. Den synes jeg stadig utroligt godt om. Nu er den ikke blot blevet til versioner med én og to hylder, men nu også med fire. Den store amagerhylde kan bestilles her:

 

April 2021: Nyt produkt - Mini amagerhylde

Den lille amagerhylde er blevet endnu mindre. Nu kan den også fås i en helt lille version kun med én hylde. Som altid er der tale om det lækreste egetræ, og den fås både ubehandlet og olieret. 

Mini amagerhylden findes i webshoppen her

 

Februar 2021: Nyt produkt - Lille amagerhylde

Jeg er nogle gange blevet spurgt, om ikke amagerhylden findes i en lidt mindre udgave. Og jo, nu gør den! Den er selvfølgelig forarbejdet i samme fine europæiske egetræ som den store version, og så er der kun to hylder i stedet for tre, så den også kan passes ind på lidt mindre plads. Måske hos dig? 

Den lille amagerhylde findes i webshoppen her.

 

Januar 2021: Nyt produkt - Nøgleholder

Seneste skud på stammen er en meget enkel nøgleholder. Selvfølgelig i egetræ og i samme design og snit som knagerækkerne, så de matcher godt.

Der er indlagt tre meget stærke magneter i nøgleholderen, så den kan holde fler bundter nøgler. Der skal bruges to skruer til at sætte nøgleholderen på væggen.

Du kan bestille nøgleholderen allerede nu, den er lagt i webshoppen

Nøgleholder

 

November 2020: Produktudvikling - Knager med stropholder

På opfordring fra flere kunder har jeg leget lidt med, at give mulighed for at hænge endnu mere tøj på knagerne. Det var ikke ikke helt nemt, at finde en løsning, der både er praktisk og pæn. Jeg synes dog, at det er lykkedes meget godt. Send mig en besked, hvis du ønsker at bestille en knage, der har ekstra stropholdere.

Knage med stropholder fra Hjuler.Design

 

November 2020: Ny hjemmeside: www.hjulerdesign.com 

Nå ja, du har jo fundet herhen - men hjemmesiden er faktisk helt ny, lanceret i november 2020.