Handelsbetingelser

Helt generelt

Du bestiller og betaler – og jeg sørger for, at du får det du ønsker. Hvis du ikke er tilfreds – så ring eller skriv til mig.

Levering til Danmark er gratis. Jeg benytter typisk PostNord og GLS. Evt. returnering betaler kunden.

Leveringstiden varierer. Som regel kan jeg levere inden for en uge. Men skriv eller ring, hvis det haster, eller du vil være helt sikker på leveringstiden. HJULER DESIGN er bare mig, og jeg håndholder hver eneste bestilling fra dig.

Og så er der selvfølgelig lidt flere detaljer:

Generelle oplysninger

HJULER DESIGN

Rylevænget 27
2880 Bagsværd, Danmark
mail: info@hjuler.design
telefon: 23951989
cvr: 38294229

Kundeservice

Alle ordrer og alt kontakt håndteres af mig, som du kan kontakte på info@hjuler.design.

Levering og forsendelse

Som regel pakker og sender jeg inden for en uge. Dette gælder dog ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid.
Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter at ordren er afsendt. Alle varer sendes med GLS eller PostNord. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder jeg mig retten til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Ændringer eller annullering af din ordre

Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte mig på info@hjuler.design. Jeg kan assistere dig med at ændre din ordre HVIS ordren ikke er afsendt, før du kontaktede mig.
Hvis din ordre er afsendt, så har du stadig 14 dage til at annullere din ordre. Venligst se nedenfor for mere information om retten til at annullere.
Uden at være bundet til at skulle kompensere dig eller på anden vis dække udgifter, har jeg retten til at annullere din ordre i en af følgende situationer:
– hvis en uforudset fejl sker, så som en betalingsfejl,
- hvis din betalingsinformation ikke kan verificeres eller hvis informationen ikke er korrekt,
- hvis jeg mistænker, at din ordre er blevet placeret i ond tro eller i relation til kriminelle aktiviteter
Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at løse ethvert problem, der måtte opstå og vil holde dig informeret igennem hele processen, samt give dig besked før jeg annullerer din ordre. Hvis din ordre annulleres, så vil jeg tilbagebetale enhver betaling, du måtte have foretaget hos mig uden at påføre dig ekstra omkostninger.

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms.
Den totale pris du accepterer, når du afgiver en ordre, er det beløb, som vil skulle betales.

Retten til at annullere (Fortrydelsesret)

Du har 14 dages retur og ombytning, når du handler hos mig. Du betaler selv returnering.

Returnering

Hvis du gerne vil annullere dit køb, efter du har modtaget varen, så sender du den til mig senest når 14-dages perioden udløber. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.
Når jeg har modtaget de returnerede varer og har tjekket at disse lever op til vilkårene for at annullere, vil jeg returnere det fulde købspris. Venligst accepter at der kan gå op til 2 uger før din refundering krediteres.
Hvis jeg finder, at din ret til at annullere ikke kan imødekommes, så kontakter jeg dig via e-mail.

Reklamation eller defekt

I tilfælde af et defekt produkt eller en inkonsistens – f.eks. hvis produktet er blevet beskadiget under transporten til dig – så undskylder jeg dybt og beder dig kontakte mig med det samme. Det er vigtigt, at du klart kan beskrive problemer/defekten. Hvis din klage accepteres, så refunderer jeg hele købsprisen og alle transport omkostninger.
Venligst accepter at der kan gå op til 2 uger før du kan se krediteringen på din konto.

Fejl og mangler

Du har 24 måneders reklamationsret. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.
Venligst bemærk at ovenstående ret til at påråbe fejl og mangler kan udløbe før 2 år efter du har købt produktet, hvis produktet ikke er lavet til at holde mindst 2 år eller hvis det er blevet brugt udenfor ordinær brug.
Påråbning af fejl og mangler gælder kun produkter som falder under definitioner for sådanne under dansk ret. For mere se www.forbrug.dk.

Disputser

For enhver disputs angående HJULER DESIGN, dets aftaler eller købt hos denne falder under dansk lov og skal behandles af en dansk domstol medmindre andet er bestemt af obligatorisk lov.

Privatliv

Jeg forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Jeg vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Du kan læse mere om vores Privatlivs- og cookiepolitik her.

Andet

Jeg anbefaler, at du tjekker din ordre, før du afgiver den. Før du afgiver din ordre, er det muligt at rette de informationer, du har givet mig såsom fakturerings- og leveringsadresse. Når du har afgivet din ordre, modtager du en kvittering, som er et resume af den ordre, du netop har afgivet. Jeg gemmer din ordre og ordrebekræftigelse således, at du på et hvert tidspunkt og ved at kontakte os kan modtage en kopi.

Disse handelsbetingelser er sidst revideret d. 8.02.2020