Produktionstiden er 5-7 dage for de fleste produkter. Gratis levering til adressen af alle ordrer i Danmark.

Historien bag

Velkommen til Hjuler.Design. Jeg elsker træ og at bruge mine hænder. Og jeg beundrer funktionelt og æstetisk design. Alt på disse sider er blevet til med omhu og stor fornøjelse.

Træer og snedkerarbejde har altid været en stor del af mig, lige siden jeg voksede op i en lille landsby i marsken i det vestlige Jylland. Det var lidt uden for Ribe, Danmarks ældste og måske smukkeste by.

Navnet Hjuler stammer fra, at én af mine tipoldefædre var hjulmager.

Eg har for mig altid været det mest interessante træ at arbejde med. Forarbejdet egetræ er bare lækkert, og gamle egetræer er fantastisk smukke. Duften af garvesyren fra friskskåret træ går lige i blodet. Derudover har egetræet også en lang historie helt fra vikingernes skibe, over huse med bindingsværk til snedkerarbejdet fra de store mestre i 50erne og 60erne. Kjærholm, Wegner og Juhl er mine favoritter.

Jeg håber, at du finder noget, du kan lide.

Peter Hjuler, Hjuler.Design

Ambition

Kan du huske dengang hvor ting var holdbare? Dengang hvor kvalitet kom først og ikke sidst?

Jeg synes, at alt for mange ting i dag er noget skrammel. Jeg stræber efter kvalitet, æstetik, enkelthed og funktionalitet. Og jeg er overbevist om, at det er langt bedre for både dig, mig og kommende generationer, end at alt skal være billigt.

Jeg håber, at du finder noget, der appellerer til dig – og at det vil holde længere end det meste.

Træ er miljøvenligt. Det har stort set altid været her, og der er masser af det. I hvert fald, hvis vi passer på vores skove. Det er naturligt nedbrydeligt, og så opsamler træ i øvrigt CO2, som først frigives, når træet nedbrydes igen.

Det er let at vedligeholde mine produkter. For du skal ikke gøre andet end at holde dem væk fra overdreven varme og kulde. Husk på, at træ er et levende materiale, og derfor konstant ændrer sig en smule. Så udseendet vil variere og forandre sig.

Værkstedet

Det startede, da jeg designede knagerækkerne kort efter at min familie og jeg flyttede ind i vores hus. Vi manglede knagerækker, men kunne ikke finde nogle, vi rigtigt kunne lide. Så jeg besluttede at tegne og fremstille mine egne. Siden da er det blevet til mange andre projekter.

 

Værkstedet hos Hjuler.Design