Bæredygtighed

Jeg er kæmpestor tilhænger af, at vi behandler vores jord så nænsomt, at der bliver ved med at være en biodiversitet med masser af dyrearter, som også fremtidige generationer, vores børn og børnebørn, kan nyde. Både miljøet og klimaet skal vi passe på. Derfor gør jeg, hvad jeg kan. Jeg er ikke i mål endnu, men vil gerne love, at jeg bliver ved med at arbejde i den retning. Det er du også med til, når du køber produkter fra HJULER DESIGN. Det kan du læse mere om nedenfor.

 

1% til klima- og miljø

Hvert år fra 2020, når jeg har gjort omsætningen op, så køber jeg skovbeviser for 1% af årets omsætning hos den danske naturfond. På den måde støtter du med dit køb både klimaet og miljøet, da Den Danske Naturfond sikrer, at donationen går 100% ubeskåret til opkøb og udlægning af mere urørt skov i Danmark. Køber du en amagerhylde hos Hjuler.Design, så opkøbes ca. 1-2 kvadratmeter skov i Danmark. Køber du en knage svarer det til ca. 1 kvadratmeter.

Alt egetræ er fra danske og europæiske skove og købt af danske forhandlere, fx Hvalsø Savværk og Copenhagen Hardwood. Jeg benytter helst kun FSC- eller PEFC-certificeret træ. Lige nu er min produktion så lille, at jeg ikke kan afholde de årlige omkostninger til at være med i en certificeringsordning. Det håber jeg dog at komme til på et tidspunkt.

 

Hjuler.Design gør Danmark grønnere - Den Danske Naturfond

Miljøvenlig pakning

Jeg gør hvad jeg kan for at pakke miljøvenligt. Derfor er jeg tilmeldt Miljøvenlig Pakning. Jeg benytter genbrugspap så meget jeg kan, og jeg bruger aldrig plastik som fyld eller tape.

 

Miljøvenlig pakning

 

Værkstedet kører på vindenergi

Håndværktøjet kører på rugbrød, maskinerne på vindkraft. Det er både klima- og miljøvenligt at bruge strøm fra vindmøller - og så er det i øvrigt nemt og billigt at skifte til. Så selvfølgelig bliver din knage forarbejdet på strøm fra vindmøller. Alle maskiner i værkstedet hos HJULER DESIGN kører på vindmøllestrøm fra vindstød.dk.